The Rolling Stones ‎– Rolled Gold – The Very Best Of The Rolling Stones




A1 Come On 1:50

A2 I Wanna Be Your Man 1:43

A3 Not Fade Away 1:49

A4 Carol 2:35

A5 It’s All Over Now 3:20

A6 Little Red Rooster 3:01

A7 Time Is On My Side 2:50

A8 The Last Time 3:25

A9 (I Can’t Get No) Satisfaction 3:45

B1 Get Off Of My Cloud 2:55

B2 19th Nervous Breakdown 3:55

B3 As Tears Go By 2:33

B4 Under My Thumb 3:42

B5 Lady Jane 3:06

B6 Out Of Time 5:59

B7 Paint It Black 3:15

C1 Have You Seen Your Mother Baby, Standing In The Shadow? 2:33

C2 Let’s Spend The Night Together 3:15

C3 Ruby Tuesday 3:12

C4 Yesterday’s Papers 2:04

C5 We Love You 4:39

C6 She’s A Rainbow 4:35

C7 Jumpin’ Jack Flash 3:40

D1 Honky Tonk Woman 3:00

D2 Sympathy For The Devil 6:25

D3 Street Fighting Man 3:16

D4 Midnight Rambler 6:52

D5 Gimme Shelter 4:30

Код: 6.28356 DT Категории: , Етикет:


Състояние на плочата: Very Good + (VG+)

Състояние на обложката:  Very Good +  (VG+)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI

Допълнителна информация






Грамофонни плочи


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „The Rolling Stones ‎– Rolled Gold – The Very Best Of The Rolling Stones“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.