The Moody Blues ‎– This Is The Moody Blues



Question 5:39
The Actor 4:11
The Word (Poem) 0:51
Eyes Of A Child 2:34
Dear Diary 3:47
Legend Of A Mind 6:37
In The Beginning 2:06
Lovely To See You 2:35
Never Comes The Day 4:39
Isn’t Life Strange 6:32
The Dream (Poem) 0:52
Have You Heard? (Part One) 1:23
The Voyage 4:08
Have You Heard? (Part Two) 2:08
Ride My See Saw 3:32
Tuesday Afternoon 4:04
And The Tide Rushes In 2:54
New Horizons 5:06
A Simple Game 3:18
Watching And Waiting 4:21
I’m Just A Singer (In A Rock And Roll Band) 4:11
For My Lady 3:54
The Story In Your Eyes 2:45
Melancholy Man 5:05
Nights In White Satin 4:33
Late Lament 2:33

Код: MB 1/2 Категории: , , , , Етикет:


Състояние на плочата: Very Good + (VG+)

Състояние на обложката:  Very Good  (VG)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI

Допълнителна информация





Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „The Moody Blues ‎– This Is The Moody Blues“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…