The Beatles ‎– Past Masters • Volumes One & Two




A1 Love Me Do 2:23

A2 From Me To You 1:57

A3 Thank You Girl 2:04

A4 She Loves You 2:21

A5 I’ll Get You 2:05

A6 I Want To Hold Your Hand 2:26

A7 This Boy 2:16

A8 Komm, Gib Mir Deine Hand 2:26

A9 Sie Liebt Dich 2:19

B1 Long Tall Sally 2:03

B2 I Call Your Name 2:09

B3 Slow Down 2:56

B4 Matchbox 1:58

B5 I Feel Fine 2:19

B6 She’s A Woman 3:03

B7 Bad Boy 2:02

B8 Yes It Is 2:42

B9 I’m Down 2:31

C1 Day Tripper

C2 We Can Work It Out

C3 Paperback Writer

C4 Rain

C5 Lady Madonna

C6 The Inner Light

C7 Hey Jude

C8 Revolution

D1 Get Back

D2 Don’t Let Me Down

D3 The Ballad Of John And Yoko

D4 Old Brown Shoe

D5 Across The Universe

D6 Let It Be

D7 You Know My Name (Look Up The Number)

Код: LSPAR-75123/4 Категории: , , Етикет:


Състояние на плочата: Very Good  (VG)

Състояние на обложката:  Very Good  (VG)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI

Допълнителна информация






Грамофонни плочи


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „The Beatles ‎– Past Masters • Volumes One & Two“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.