Shirley Bassey ‎– 25th Anniversary Album



A1 Fire Down Below 2:46
A2 As I Love You (More And More And More) 2:53
A3 Banana Boat Song 2:43
A4 You, You Romeo 2:44
A5 Kiss Me Honey, Honey Kiss Me 2:26
A6 With These Hands 3:19
A7 As Long As He Needs Me 3:00
A8 Reach For The Stars 2:58
A9 You’ll Never Know (Just How Much I Love You) 3:07
A10 I’ll Get By You (As Long As I Have You) 2:29
A11 Climb Every Mountain 3:12
B1 Far Away 3:12
B2 Ave Maria 3:52
B3 What Now My Love 2:56
B4 Tonight 2:34
B5 What Kind Of Fool Am I 3:18
B6 I (Who Have Nothing) 2:40
B7 My Special Dream 2:55
B8 Gone 2:40
B9 Goldfinger 2:51
B10 No Regrets 4:25
C1 Big Spender 1:48
C2 Does Anybody Miss Me 2:25
C3 This Is My Life 3:11
C4 Something 3:32
C5 The Fool On The Hill 3:19
C6 Diamonds Are Forever 2:40
C7 Where Do I Begin (Love Story) 3:12
C8 For All We Know 2:43
C9 And I Love You So 4:27
C10 Make The World A Little Younger 3:34
D1 Never, Never, Never (Grande, Grande, Grande) 3:35
D2 Nobody Does It Like Me 2:14
D3 Send In The Clowns 3:18
D4 Emotion 4:15
D5 Good, Bad But Beautiful 3:24
D6 The Way We Were 2:45
D7 What I Did For Love 3:43
D8 Feelings 4:43
D9 If I Never Sing Another Song 4:02

Код: SBTV 60147/48 Категории: , , , , , , , , , , Етикет:


Състояние на плочата: Good + (G+)

Състояние на обложката:  Very Good  (VG)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI

Допълнителна информация




Грамофонни плочи


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Shirley Bassey ‎– 25th Anniversary Album“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…