Rush ‎– Archives



A1 Finding My Way 5:03
A2 Need Some Love 2:16
A3 Take A Friend 4:27
A4 Here Again 7:30
B1 What You’re Doing 4:19
B2 In The Mood 3:36
B3 Before And After 5:53
B4 Working Man 7:07
Fly By Night
C1 Anthem 4:10
C2 Best I Can 3:24
C3 Beneath, Between And Behind 3:00
By-Tor And The Snow Dog (8:57)
C4-I At The Tobes Of Hades
C4-II Across The Styx
C4-III Of The Battle
C4-IV Epilogue
D1 Fly By Night 3:20
D2 Making Memories 2:56
D3 Rivendell 5:00
D4 In The End 6:51
Caress Of Steel
E1 Bastille Day 4:36
E2 I Think I’m Going Bald 3:35
E3 Lakeside Park 4:07
The Necromancer
E4-I Into Darkness 4:20
E4-II Under The Shadow 4:25
E4-III Return Of The Prince 3:51
The Fountain Of Lamneth
F-I In The Valley 4:17
F-II Didacts And Narpets 1:00
F-III No One At The Bridge 4:15
F-IV Panacea 3:12
F-V Bacchus Plateau 3:12
F-VI The Fountain 3:48

Код: 6641 799 Категории: , , Етикет:


Състояние на плочата: Very Good + (VG+)

Състояние на обложката: Good + (G+)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI

Допълнителна информация






Грамофонни плочи


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Rush ‎– Archives“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…