Roger Waters ‎– The Wall (Live In Berlin)



A1 In The Flesh? 3:38
A2 The Thin Ice 3:10
A3 Another Brick In The Wall (Part 1) 3:45
A4 The Happiest Days Of Our Lives 1:39
A5 Another Brick In The Wall (Part 2) 6:22
A6 Mother 6:36
B1 Goodbye Blue Sky 3:42
B2 Empty Spaces 3:51
B3 Young Lust 4:20
B4a Oh My God – What A Fabulous Room
B4b One Of My Turns 4:32
B5 Don’t Leave Me Now 5:14
B6 Another Brick In The Wall (Part 3) 3:27
B7 Goodbye Cruel World 1:09
C1 Hey You 4:43
C2 Is Anybody Out There? 3:05
C3 Nobody Home 4:34
C4 Vera 1:27
C5 Bring The Boys Back Home 2:11
C6 Comfortably Numb 8:22
D1 In The Flesh 4:54
D2 Run Like Hell 4:57
D3 Waiting For The Worms 4:29
D4 Stop 0:35
D5 The Trial 5:37
D6 The Tide Is Turning 6:47

Код: 846 611-1 Категории: , , Етикет:


Състояние на плочата: Very Good + (VG+)

Състояние на обложката: Near Mint (NM)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI

Допълнителна информация






Грамофонни плочи


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Roger Waters ‎– The Wall (Live In Berlin)“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…