Jim Reeves ‎– Forever



A1 Memories Are Made Of This 2:20
A2 Guilty 3:09
A3 Have I Told You Lately That I Love You? 2:48
A4 Distant Drums 2:50
A5 Gypsy Feet 1:40
A6 The Storm 2:07
A7 Scarlet Ribbons 2:16
A8 But You Love Me, Daddy 2:09
B1 He’ll Have To Go 2:20
B2 Roses Are Red (My Love) 2:45
B3 Is It Really Over 2:11
B4 The Blizzard 3:22
B5 Am I Losing You ? 2:14
B6 Mexican Joe 2:35
B7 Youre The Only Good Thing (That’s Happened To Me) 2:19
B8 Crying In My Sleep 1:56
C1 Make The World Go Away 2:26
C2 Deep Dark Water 2:29
C3 Welcome To My World 2:33
C4 One Dozen Roses 1:50
C5 The Hawaiian Wedding Song 2:06
C6 Penny Candy 2:32
C7 Four Walls 2:47
C8 I Won’t Forget You 1:59
D1 The Wreck Of The Number Nine 2:17
D2 Missing You 2:35
D3 Bimbo 2:48
D4 When You Are Gone 2:52
D5 Angels Don’t Lie 2:21
D6 According To My Heart 2:30
D7 Missing Angel 2:09
D8 Auf Wiederseh’n Sweetheart 3:00

Код: PJL 2-8047 Категории: , , , , , , , Етикет:


Състояние на плочата: Very Good + (VG+)

Състояние на обложката:  Very Good + (VG+)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI

Допълнителна информация






Грамофонни плочи


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Jim Reeves ‎– Forever“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.