Frank Sinatra ‎– The Early Hit Collection



Пукната Кутия

1 My Blue Heaven
2 You Do Something To Me
3 When You’re Smiling
4 S’Posin’
5 Ol’ Mac Donald
6 Always
7 It’s Only A Paper Moon
8 September In The Rain
9 I’ll Be Around
10 It’s Easy To Remember
11 Blue Moon
12 Should I
13 I Couldn’t Sleep A Wink Last Night
14 I Concentrate On You
15 I Can’t Believe That You’re In Love With Me
16 Hidden Persuasion
17 It All Depends On You
18 What Is This Thing Called Love

Код: 95019 Категория: Етикет:


Състояние на диска: Mint (M)

Състояние на кутията:  Mint (M)

Допълнителна информация


Аудио дискове


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Frank Sinatra ‎– The Early Hit Collection“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.