Barry White And Love Unlimited ‎– Barry’s Gold


A1 You’re The First, The Last, My Everything 4:32
A2 Under The Influence Of Love 4:15
A3 Let The Music Play 6:12
A4 Never, Never Gonna Give Ya Up 4:00
A5 You See The Trouble With Me 3:30
A6 I’ll Do For You Anything You Want To Me 6:01
A7 Love’s Theme (Instrumental) 4:08
B1 Can’t Get Enough Of Your Love, Babe 4:27
B2 Standing In The Shadows Of Love 5:20
B3 I’m Gonna Love You Just A Little Bit More Baby 7:07
B4 What Am I Gonna Do With You 3:37
B5 Spanish Lei 4:32
B6 Bring Back My Yesterday 3:21
B7 It May Be Winter Outside (But In My Heart It’s Spring) 4:09

Код: 832 142-1 Категории: , Етикет:


Състояние на плочата: Near Mint (NM)

Състояние на обложката: Near Mint (NM)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI

Допълнителна информация






Грамофонни плочи


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Barry White And Love Unlimited ‎– Barry’s Gold“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…