Aretha Franklin ‎– The Early Hits



A1 Operation Heartbreak 3:02
A2 Today I Sing The Blues 2:48
A3 Won’t Be Long 3:14
A4 It Ain’t Necessarily So 2:58
A5 I Surrender, Dear 2:50
A6 Rock-A-Bye Your Baby With A Dixie Melody 2:28
A7 Rough Lover 2:51
A8 It’s So Heartbreakin’ 2:44
A9 Over The Rainbow 2:43
B1 That Lucky Old Sun 3:23
B2 Ac-Cent-Tchu-Ate The Positive 2:20
B3 Try A Little Tenderness 3:21
B4 Without The One You Love 2:53
B5 Don’t Cry, Baby 3:27
B6 Lover, Come Back To Me 2:38
B7 Trouble In Mind 2:18
B8 God Bless The Child 3:07
B9 Hard Times 3:08

Код: 101004 Категории: , , , , , Етикет:


Състояние на плочата: Mint (M)

Състояние на обложката:  Mint (M)

Допълнителна информация


Грамофонни плочи


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Aretha Franklin ‎– The Early Hits“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Също може да ви хареса…