Безплатна доставка до офис на Спиди за поръчки над 70 лв
Yes – Union

Yes – Union (LP)

Yes – Union

45 лв
в наличност
код: 211 558 / Формат: LP / Лейбъл: Arista
A1 I Would Have Waited Forever6:33
A2 Shock To The System5:08
A3 Masquerade2:17
A4 Lift Me Up6:30
A5 Without Hope You Cannot Start The Day5:18
A6 Saving My Heart4:41
B1 Miracle Of Life7:30
B2 Silent Talking4:00
B3 The More We Live - Let Go4:54
B4 Dangerous (Look In The Light Of What You're Searching For)3:38
B5 Holding On5:24
B6 Evensong0:51
B7 Take The Water To The Mountain3:12
Състояние на плочата: Very Good + (VG+)

Състояние на обложката: Near Mint (NM)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI