Warrant – Cherry Pie

Warrant – Cherry Pie (LP)

Warrant – Cherry Pie

South Korea Press/Издание Южна Кореа

-Без Плакат


A1 Cherry Pie 3:20
A2 Uncle Tom's Cabin 4:01
A3 I Saw Red 4:47
A4 Bed Of Roses 4:04
A5 Sure Feels Good To Me 2:39
B1 Love In Stereo 3:06
B2 Blind Faith 3:33
B3 Song And Dance Man 2:58
B4 You're The Only Hell Your Mama Ever Raised 3:34
B5 Mr. Rainmaker 3:29
B6 Train, Train 2:49

Състояние на плочата: Very Good + (VG+)

Състояние на обложката:  Very Good + (VG+)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI