Thin Lizzy – The Collection

Thin Lizzy – The Collection (LP)

Thin Lizzy – The Collection


A1 Black Boys On The Corner 3:10
A2 Little Girl In Bloom 5:05
A3 Randolph's Tango 3:48
A4 Return Of The Farmer's Son 4:08
A5 Remembering 5:53
B1 Whisky In The Jar 5:36
B2 The Rocker 5:08
B3 Buffalo Gal 5:19
B4 Sitamoia 3:21
B5 A Song For While I'm Away 5:03
C1 Baby Face 3:20
C2 Ray Gun 3:04
C3 Sarah 2:47
C4 Eire 2:10
C5 Vagabond Of The Western World 4:39
D1 The Friendly Ranger At Clontarf Castle 2:59
D2 Mama Nature Said 4:45
D3 Here I Go Again 3:47
D4 The Hero And The Madman 6:04
D5 Little Darling 2:50
Състояние на плочата: Very Good + (VG+)

Състояние на обложката:  Very Good (VG)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI