The Who – It's Hard

The Who – It's Hard (LP)

The Who – It's Hard

A1 Athena 3:42
A2 It's Your Turn3:36
A3 Cook's County 3:44
A4 It's Hard 3:40
A5 Dangerous3:15
A6 Eminence Front5:35
B1 I've Known No War 5:45
B2 One Life's Enough2:18
B3 One At A Time2:55
B4 Why Did I Fall For That 3:18
B5 A Man Is A Man 3:48
B6 Cry If You Want 4:35

Състояние на плочата: Very Good (VG)

Състояние на обложката:  Very Good (VG)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI