Cream – Wheels Of Fire

Cream – Wheels Of Fire (LP)

Cream – Wheels Of Fire


In The Studio
A1 White Room4:56
A2 Sitting On Top Of The World4:56
A3 Passing The Time4:31
A4 As You Said4:19
B1 Pressed Rat And Warthog3:13
B2 Politician4:11
B3 Those Were The Days2:52
B4 Born Under A Bad Sign3:08
B5 Deserted Cities Of The Heart4:36
Live At The Fillmore
C1 Crossroads4:13
C2 Spoonful16:44
D1 Traintime6:52
D2 Toad15:53
Състояние на плочата: Very Good (VG)

Състояние на обложката: Very Good + (VG+)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI