Angel – White Hot

Angel – White Hot (LP)

Angel – White Hot


A1 Don't Leave Me Lonely 4:00
A2 Ain't Gonna Eat Out My Heart Anymore 2:50
A3 Hold Me, Squeeze Me 3:49
A4 Over And Over 3:00
A5 Under Suspicion 4:43
B1 Got Love If You Want It 4:27
B2 Stick Like Glue 2:38
B3 Flying With Broken Wings (Without You) 3:33
B4 You Could Lose Me 4:56
B5 The Winter Song 3:46
Състояние на плочата: Near Mint (NM)

Състояние на обложката: Very Good + (VG+)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI