Безплатна доставка до офис на Спиди за поръчки над 70 лв
Pink Floyd ‎– Pulse

Pink Floyd ‎– Pulse (LP)

Pink Floyd ‎– Pulse

220 лв
в наличност
безплатна доставка до офис на Спиди
код: PFRLP17 / Формат: LP / Лейбъл: Pink Floyd Records


+52 Page Booklet/Буклет с 52 странци

A1 Shine On You Crazy Diamond 13:30
A2 Astronomy Domine 5:25
A3 What Do You Want From Me 4:10
B1 Learning To Fly 5:06
B2 Keep Talking 6:56
B3 Coming Back To Life 6:31
C1 Hey You 4:50
C2 A Great Day For Freedom 4:20
C3 Sorrow 10:30
D1 High Hopes 7:50
D2 Another Brick In The Wall (Part Two) 6:50
D3 One Of These Days 6:51
The Dark Side Of The Moon Live
E1 Speak To Me 2:28
E2 Breathe 2:40
E3 On The Run 3:41
E4 Time 6:48
F1 The Great Gig In The Sky 5:51
F2 Money 8:46
G1 Us And Them 7:08
G2 Any Colour You Like 3:19
G3 Brain Damage 4:02
G4 Eclipse 1:38
H1 Wish You Were Here 5:40
H2 Comfortably Numb 9:10
H3 Run Like Hell 7:58
Състояние на плочите: Mint (M)

Състояние на обложката:  Mint (M)