Jeff Beck ‎– Flash

Jeff Beck ‎– Flash (LP)

Jeff Beck ‎– Flash

-Japan Press/Японско Издание

-Пълен Комплект


A1 Ambitious 4:45
A2 Gets Us All In The End 6:05
A3 Escape 4:56
A4 People Get Ready 4:50
B1 Stop, Look And Listen 4:26
B2 Get Workin' 3:35
B3 Ecstasy 3:46
B4 Night After Night 3:40
B5 You Know, We Know 5:35
Състояние на плочата: Very Good + (VG+)

Състояние на обложката: Near Mint (NM)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI