Безплатна доставка до офис на Спиди за поръчки над 70 лв
Joe Cocker - Cocker Happy

Joe Cocker - Cocker Happy (LP)

Joe Cocker - Cocker Happy

30 лв
в наличност
код: INT.156.302 / Формат: LP / Лейбъл: Intercord


A1 Put Out The Light 4:33
A2 Bye Bye Blackbird 3:28
A3 Marjorine 2:47
A4 She's So Good to Me 2:50
A5 Sandpaper Cadillac 3:18
A6 With A Little Help From My Friends 5:08
B1 High Time We Went 4:25
B2 She Don't Mind 3:13
B3 Do I Still Figure In Your Life? 3:59
B4 Feeling Alright 4:12
B5 Something's Coming On 2:10
B6 The Letter 4:10
C1 Dear Landlord 3:21
C2 Bird on the Wire 4:28
C3 Lawdy Miss Clawdy 2:25
C4 She Came In Through The Bathroom Window 2:36
C5 Hitchcock Railway 4:35
D1 That's Your Business 2:56
D2 Something 2:30
D3 Delta Lady 2:40
D4 Hello Little Friend 3:50
D5 Darling Be Home Soon 4:38
Състояние на плочата: Near Mint (NM) 

Състояние на обложката: Very Good + (VG+)  

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI