Безплатна доставка до офис на Спиди за поръчки над 70 лв
Bonfire ‎– Point Blank

Bonfire ‎– Point Blank (LP)

Bonfire ‎– Point Blank

25 лв
в наличност
код: ZL 74249 / Формат: LP / Лейбъл: MSA RECORDS

A1 Bang Down The Door 3:16
A2 Waste No Time 3:15
A3 Hard On Me 3:08
A4 Why Is It Never Enough 4:02
A5 Tony's Roulette 4:20
A6 Minestrone 0:59
A7 You're Back 3:13
A8 Look Of Love 4:35
B1 Freedom Is My Belief 3:45
B2 Gimme Some 3:14
B3 Never Surrender 5:04
B4 (20th Century) Youth Patrol 3:23
B5 Jungle Call 0:22
B6 Know Right Now 4:01
B7 Who's Foolin' Who 3:30
Състояние на плочата: Very Good + (VG+)

Състояние на обложката:  Very Good + (VG+)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI