Queen ‎– Jazz

Queen ‎– Jazz (LP)

Queen ‎– Jazz

+ Плакат в отлично състояние

-Italy Press/Италианско Издание

A1 Mustapha 3:00
A2 Fat Bottomed Girls 4:15
A3 Jealousy 3:13
A4 Bicycle Race 3:02
A5 If You Can't Beat Them 4:15
A6 Let Me Entertain You 3:01
B1 Dead On Time 3:22
B2 In Only Seven Days 2:28
B3 Dreamers Ball 3:30
B4 Fun It 3:28
B5 Leaving Home Ain't Easy 3:14
B6 Don't Stop Me Now 3:29
B7 More Of That Jazz 4:14
Състояние на плочата: Near Mint (NM)

Състояние на обложката:  Very Good + (VG+)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI