ABBA ‎– The Album

ABBA ‎– The Album (LP)

ABBA ‎– The Album


A1 Eagle 5:51
A2 Take A Chance On Me 4:05
A3 One Man, One Woman 4:25
A4 The Name Of The Game 4:54
B1 Move On 4:42
B2 Hole In Your Soul 3:41
B3 Thank You For The Music 3:48
B4 I Wonder (Departure) 4:33
B5 I'm A Marionette 3:54
Състояние на плочата: Very Good (VG)

Състояние на обложката:  Very Good  (VG)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI