Buddy Holly - The Legend Of Buddy Holly

Buddy Holly - The Legend Of Buddy Holly (LP)

Buddy Holly - The Legend Of Buddy Holly


A1 It Doesn't Matter Anymore 2:02
A2 That's My Desire 2:19
A3 Good Rockin' Tonight 1:58
A4 Stay Close To Me 1:46
A5 Ed Sullivan Show (Part 1): That'll Be The Day 1:48
A6 Baby It's Love 1:49
A7 Learning The Game 1:59
A8 Rip It Up 1:34
B1 Love Me 1:46
B2 Queen Of The Ballroom 2:17
B3 Rock Around With Ollie Vee 2:12
B4 Ed Sullivan Show (Part 2): Peggy Sue 2:36
B5 That's What They Say 2:12
B6 Down The Line 2:20
B7 Crying, Waiting, Hoping 2:20
B8 Nieuwsuitzending WNOE New Orleans 3 Februari + Peggy Sue 1:53
C1 Early In The Morning + TV Interview Met Alan Freed 2:28
C2 Learning The Game 1:36
C3 TV Interview Met Dick Clark (American Bandstand) + It's So Easy 4:53
C4 Flower Of My Heart 2:28
Medley: Opnamen Van De Engelse Tournee Van Februari 1958 (6:19)
C5a That'll Be The Day
C5b Peggy Sue
C5c Oh Boy
C6 Maybe Baby 1:52
C7 Gedeelte Uit Een Interview Met Discjockey Dale Owery Van Ktop Topeka Kansas
D1 Rip It Up 1:23
D2 Love Is Strange 1:42
D3 Gone 1:07
D4 You're The One 1:27
A Tribute To Buddy Holly By The Crickets (15:31)
D5a That'll Be The Day
D5b Maybe Baby
D5c Everyday
D5d Keep-A-Knockin'
D5e Well All Right
D5f Oh Boy!
D6 (Ummm, Oh Yeah) Dearest 1:51
Състояние на плочата: Very Good + (VG+)

Състояние на обложката:  Very Good + (VG+)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI