Bob Dylan ‎– Self Portrait

Bob Dylan ‎– Self Portrait (LP)

Bob Dylan ‎– Self Portrait


A1 All The Tired Horses 3:11
A2 Alberta #1 2:55
A3 I Forgot More Than You'll Ever Know 2:22
A4 Days Of 49 5:42
A5 Early Mornin' Rain 3:31
A6 In Search Of Little Sadie 2:26
B1 Let It Be Me 2:58
B2 Little Sadie 1:58
B3 Woogie Boogie 2:06
B4 Belle Isle 2:28
B5 Living The Blues 2:41
B6 Like A Rolling Stone 5:14
C1 Copper Kettle 3:32
C2 Gotta Travel On 3:04
C3 Blue Moon 2:26
C4 The Boxer 2:45
C5 The Mighty Quinn (Quinn, The Eskimo) 2:54
C6 Take Me As I Am (Or Let Me Go) 2:59
D1 Take A Message To Mary 2:44
D2 It Hurts Me Too 3:16
D3 Minstrel Boy 3:29
D4 She Belongs To Me 2:42
D5 Wigwam 3:08
D6 Alberta #2 3:20
Състояние на плочата: Very Good (VG)

Състояние на обложката:  Very Good (VG)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI